In magazinul nostru online veti descoperii cele mai interesante si mai noi colectii de lenjerie intima originala si sexy Triumph! Cu stiluri seducatoare si materiale de calitate, puteti gasii modele pentru orice ocazie speciala.Tot aici puteti vedea ultima colectie costume de baie precum ultimele tendinte din industria lenjeriei intime.Aici gasiti si colectia Sloggii,lenjerie fitness,gravide,pijamale,dresuri,accesorii TRIUMPH.

HOME Produsele noastre Articole Cum comand ? Plata si transport Determina-ti masura Contact
Magazin online cu articole de lenjerie intima originala Triumph si Sloggi - Termeni si conditii


Termeni si conditii


TERMENI SI CONDITII  ale site-ului

  Folosirea www.magazin-lenjerie-intima.ro  (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. SC Nicos Co Activ Srl isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare.

DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)

  Intregul continut al site-ului www.magazin-lenjerie-intima.ro   - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date - sunt proprietatea SC Nicos Co Activ Srl si a furnizorilor sai si este aparat de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acord a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

 ACCESUL LA SITE

  Firma noastra SC Nicos Co Activ Srl garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor SC Nicos Co Activ Srl , fara acordul scris al acesteia.

CONFIDENTIALITATE

 

 
   
Informatiile furnizate catre SC Nicos Co Activ Srl sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor), conform legilor in vigoare. SC Nicos Co Activ Srl nu furnizeaza adresa dumneavoastra de email unor terti, nu incurajeaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora. Orice utilizator are posibilitatea sa stearga din baza de date adresa de email furnizata. SC Nicos Co Activ Srl isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii.
 
                                                                                                                            

 

  Intregul continut al acestui site www.magazin-lenjerie-intima.ro

imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date-este proprietatea exclusiva a SC Nicos Co Activ Srl. si este aparat de legea pt. Protectia drepturilor de autor.Folosirea fara acordul scris al SC Nicos Co Activ Srl a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

 

 

 

 

 x
Accest website foloseste cookie-uri pentru imbunatatire experienteo. Main multe detalii. Am inteles