In magazinul nostru online veti descoperii cele mai interesante si mai noi colectii de lenjerie intima originala si sexy Triumph! Cu stiluri seducatoare si materiale de calitate, puteti gasii modele pentru orice ocazie speciala.Tot aici puteti vedea ultima colectie costume de baie precum ultimele tendinte din industria lenjeriei intime.Aici gasiti si colectia Sloggii,lenjerie fitness,gravide,pijamale,dresuri,accesorii TRIUMPH.

HOME Produsele noastre Articole Cum comand ? Plata si transport Determina-ti masura Contact
Magazin online cu articole de lenjerie intima originala Triumph si Sloggi - Cum comand ?


Cum comand ?

 

Selectarea produsului

    Selectati Categoria de produse care va intereseaza si alegeti produsul dorit.
Alegeti< cupa sutienului>, <dimensiunea> dorita, putandu-va folosii  pentru acest lucru de rubrica <Determina-ti Masura> unde va sunt explicati  în detaliu pasii pe care trebuie sa-i face-ti pentru a determina masura care o aveti.
Alegeti apoi < culoarea> dorita precum si <nr. de bucati> , dupa care  apasati butonul <Adauga la cos> .

    Aceasta operatiune se poate repeta daca doriti sa achizitionati si alte produse. Pentru a reveni la alegerea unui alt produs trebuie doar sa va duceti pe produsul care aveti nevoie,produsele selectate ramanand in cosul de cumparaturi. Pentru a confirma comanda dumneavoastra apasati pe <Comanda>, dupa care urmeaza sa introduceti datele personale;daca mai aveti cont la magazinul nostru introduceti adresa de email si parola, daca nu va rugam sa va introduceti datele personale, date care vor fi confidentiale si strict folosite doar în acest scop.

   La crearea contului, va rugam completati cu atentie datele referitoare la nume si prenume, adresa email,numar de telefon valabil unde sa va putem contacta,adresa de expediere,judet,localitate,cod postal. Toate aceste campuri sunt obligatorii. Daca nu introduceti un numar de telefon corect pentru a se putea confirma comanda, aceasta nu va fi onorata.Dupa ce ati completat datele dvs apsati butonul <Trimite> si comanda dvs  este finalizata.x
Accest website foloseste cookie-uri pentru imbunatatire experienteo. Main multe detalii. Am inteles